top of page
DSC09509_edited.jpg

LET'S CELEBRATE

Love!

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Hoe cliché het ook klinkt, je trouwdag wordt waarschijnlijk de mooiste dag van je leven. 

Als je gaat trouwen zeg je ja tegen je grote liefde. Ongetwijfeld zijn jullie vast al heerlijk aan het wegdromen over de 'grote' dag. Een dag vol liefde, geluk, emoties en jullie liefste vrienden en familie. Alles tot in de puntjes geregeld, en nog opzoek naar een fotograaf, de stijl moet bij je passen en natuurlijk is een goede klik ook enorm belangrijk! 

 

Ik zou vereerd zijn jullie grote dag vast te mogen leggen. 

Een tijdloze herinnering geven om de rest van je leven op terug te kijken. 

73zw copy.jpg

Say yes!

TROUWBROCHURE

In de afgelopen jaren heb ik veel mooie bruiloften mogen meemaken, Elke bruiloft is anders en uniek. In de trouwbrochure vind je alle informatie over hoe ik te werk ga en de tarieven. Ik ben te boeken vanaf 4 uur voor kleinere ceremonies zoals trouwen voor de wet met aansluitend een fotoshoot, maar ook voor grote bruiloften waarbij je een fotograaf zoekt voor de hele dag. Zo is er voor ieder wat wils en kan je een pakket op maat laten maken wat perfect bij jullie wensen past!

Ik neem een ​​beperkt aantal bruiloften aan per jaar. Het is verstandig om populaire maanden/trouwdata ver van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. 

WERKWIJZE

In mijn trouwbrochure vind je alle informatie over mij als fotograaf en hoe ik te werk ga tijdens de trouwdag. 
Als jullie voor mij kiezen beginnen we met een kennismakingsgesprek, hierin leer ik jullie wensen en verzoekjes kennen en nemen wij het dag programma door. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken op de dag zelf en zal alles op rolletjes verlopen. 

De trouwdag is aangebroken, ik zal mij zo onzichtbaar mogelijk opstellen zodat jullie mijn aanwezigheid als fotograaf vergeten en echt kunnen genieten van de dag zelf. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik altijd op de juiste plek sta om de mooiste trouwfoto's te schieten, en de echte en spontane momenten vast te leggen. Waar nodig zal ik jullie begeleiden zodat we tot de mooiste resultaten komen.  

Na jullie bruiloft maak ik eerst een back-up van de foto's. Vervolgens maak ik een ruime selectie en ga ik deze één voor één vakkundig en met zorg nabewerken. De selectie en na bewerking kost verreweg de meeste tijd. Natuurlijk ontvangen jullie alvast een preview kort na jullie bruiloft. De complete reportage ontvangen jullie binnen zes weken na jullie bruiloft in hoge resolutie. Wanneer de nabewerking klaar is ga ik aan de slag met het album. Jullie krijgen een preview van het album voordat deze definitief wordt besteld. Zo is er nog ruimte voor eventuele aanpassingen. 


 

ZIJ GINGEN JE AL VOOR!

Vrijdag 14 juli was het eindelijk zo ver, onze trouwdag! Alles is zo mooi vastgelegd door Romy! Van de kleinste details tot de onvergetelijke momenten die er voor ons echt toe doen. Ook het contact na de trouwdag is enorm fijn verlopen, Romy heeft prachtige albums voor ons en de familie gecreëerd. Zo kunnen we de herinneringen van deze mooie dag altijd blijven koesteren. 

Aaltje & Wim

In mei trouwden wij voor de wet. Nadat we besloten hadden om toch onze ceremonie te laten vastleggen wilde we ook aansluitend een fotoshoot. We waren opzoek naar een huwelijksfotograaf en waren heel blij dat Romy onze foto's wilde maken! De ene foto was nog mooier dan de andere, we zijn zo blij met het eindresultaat! De foto's geven onze dag zo goed weer, dit maakt het nog specialer om op terug te kijken. 

Anne & Michael

BEHIND THE

Scenes

DSC01047_edited_edited.jpg

Buitenland

TROUWEN IN HET

DSC00487 kopiëren.jpg

Trouwen in het buitenland is een onvergetelijke ervaring. Elkaar het ja-woord geven op jullie droomlocatie! Omringd door vrienden en familie, of misschien met z'n tweetjes in elopement stijl. 

Waar je ook voor kiest ik ga graag met jullie dit avontuur aan. via het kopje contact kun je op verschillende manieren mij in contact komen en kunnen we vrijblijvend de wensen en tarieven bespreken van jullie droombruiloft in het buitenland. 

bottom of page