top of page

Het belang van de juiste trouwlocatie + De mooiste trouwlocaties in Noord-Holland!

De trouwlocatie is een van de belangrijkste elementen van een trouwdag. Je kunt kiezen voor één locatie die alles te bieden heeft, of meerdere locaties. Bijvoorbeeld een ceremonie locatie, feest locatie en fotoshoot locatie. Vergeet niet dat deze locaties ook het decor zijn van al jullie trouw foto's! Ik zie het vaak gebeuren dat koppels kiezen voor een trouwlocatie dicht bij huis, puur omdat het makkelijk is, maar de locatie moet passen bij de sfeer die jullie voor ogen hebben. Ga met meerdere locaties in gesprek en schets een duidelijk beeld van wat de locatie te bieden heeft, zij zorgen dat alles soepel verloopt op de dag zelf zodat jullie zonder zorgen kunnen genieten van de perfecte trouwdag! Opzoek naar inspiratie? Hieronder vind je een lijst met 5 prachtige Trouwlocaties in Noord-Holland.1. Landgoed Robacher's watermolen - Hauwert

Winnaar trouwlocatie van het jaar 2021 en tevens één van de locaties waar ik vorig jaar een bruiloft heb mogen fotograferen, Robachers watermolen. De prachtige oprijlaan, het terras met watermolen, landhuis, en de vijver met fontein. Deze locatie heeft het allemaal, de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trouwen, feestlocatie en catering van het bijgelegen restaurant.
2. Waldorf Astoria - Amsterdam

De monumentale uitstraling van de zes 17e eeuwse grachtenpanden maakt Waldorf Astoria één van de meest unieke locaties voor een intieme bruiloft of een geweldig feest. Het hotel biedt meerdere mogelijkheden zoals de grote ballroom zaal, de grootste binnentuin van Amsterdam met pittoresk tuinhuisje en een privé aanlegsteiger waardoor u per boot kunt arriveren.

Na een prachtige dag kunt u overnachten in één van de prachtige Lofts.
3. Huize Frankendael - Amsterdam

Huize Frankendael is een prachtige locatie gelegen in Amsterdam waar je zowel binnen als buiten kunt trouwen. Houd de ceremonie in de bijzondere 18e-eeuwse salon of de prachtige stijl tuin. Deze stijl tuin is tevens een geweldig decor voor de officiële fotoshoot. De catering wordt verzorgd door het bijgelegen restaurant Merkelbach.
4. Orangerie Elswout - Overveen

Orangerie Elswout ligt verscholen op één van de mooiste landgoederen van Nederland, vlakbij Amsterdam en Haarlem. De voormalige Oranjerie is een oase van licht door de vele ramen en deuren. Bij mooi weer kunnen jullie het ja-woord geven of dineren in de (appel)boomgaard.
5. Trouwen op het strand - Castricum

In Castricum zijn er meerdere officiële trouwlocaties aan zee, bijvoorbeeld Strandpaviljoen Zoomers, of Strandpaviljoen Zeezicht, Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand en droom weg met de ondergaande zon. Denk bij deze locatie aan prachtige styling van de ceremonie in combinatie met het strand en de zee.

Comments


bottom of page